Zingen is Passie - Zingen is vrijheid - Zingen met je hele hart, lijf en ziel!

Zangles voor iedereen, voor Leiden, Katwijk, Oegstgeest, Lisse, Voorhout e.o.

Als zangcoach, pedagoge en docente werk ik met zowel zangers die in de praktijk werkzaam zijn als beginners en alle niveaus daartussen. Met pop en rockzangers, acteurs, klassieke zangers, kleinkunst- en cabaretzangers en belters in het musicalvak.

 

- Wil je je zangtechniek verbeteren?
- Ben je op zoek naar een coach om je voor te bereiden op een auditie of opleiding?
- Wil je jezelf optimaal aan een publiek presenteren?

Dat kan door gebruik te maken van de expertise van een van de slechts enkele gegadigden op deze wereld die een officieel EVTS diploma hebben, zowel als Master alsook als Gecertificeerde Cursus Instructeur met Testing Privileges. Een zangcoach die thuis is in zowel klassieke zang als in pop, rock, metal maar ook Musical, Gospel en vele andere stijlen.

Door de grote ervaring op het vocale en artistieke gebied en de pedagogische ontwikkelingsmogelijkheden, welke zijn onderbouwd door een psychologische studie, is deze expertise zeer breed inzetbaar.
Naast de individuele sessies zijn er ook mogelijkheden voor duo lessen, kleine ensembles, groepen en koren. Zodoende kun je als zanger sneller de stijl van de muziek eigen maken, een betere draagkracht ontwikkelen, beter verstaanbaar zijn of langer en gezonder blijven zingen tijdens vele voorstellingen of op tournee.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.