Zingen is Passie - Zingen is vrijheid - Zingen met je hele hart, lijf en ziel!

Bedrijven
Muziek heeft de kracht mensen op elkaar af te laten stemmen en te komen tot één (zingend) organisme. Het afstudeer onderzoek voor mijn studie psychologie, specialisatie arbeid en organisatie, en mijn ervaring als muziekdocente, koordirigent en zangpedagoge vormen de basis voor het geven van trainingen. Of het nu gaat om teambuilding, communicatie of “gewoon” iets zingen met elkaar: er is grote behoefte bij bedrijven om eenheid en afstemming te ervaren. Deze op maat te maken trainingen zijn er ook voor presentatie en stemverbetering, (non-)verbale communicatie en leren luisteren. Ook voor bedrijfsuitjes en andere gelegenheden kan er een gezellige samenkomst geboekt worden. Indien gewenst met koffie en meer, lunch, high tea, of hartige tractatie. Vraag info aan voor de diverse mogelijkheden.

De stem van de beroepsspreker
Ook beroepssprekers zoals docenten, sportcoaches, advocaten en iedereen die zich middels de stem presenteert doen vaak zonder het te weten aan topsport met het stemapparaat. In een workshop of training komt dan o.a. aan bod: de theorie van de werking van de stem, het voorkomen van stemproblemen en het gezond houden van de stem, wat te doen bij een vermoeide stem en gerichte oefeningen om de stem professioneel te ontwikkelen.

Spelen met de stem
Acteurs, poppenspelers, theaterartiesten, managers en verkopers gebruiken hun stem om een “karakter” neer te zetten. Je maakt ‘stemmetjes’ en ‘stemming’. Hoe doe je dat? Hoe leer je deze mogelijkheden uit te breiden? In deze workshop komen diverse aspecten en technieken hiervoor aan de orde. Stem en articulatie worden op een makkelijke en verantwoorde manier in de gewenste richting veranderd.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.