Zingen is Passie - Zingen is vrijheid - Zingen met je hele hart, lijf en ziel!

Divertimento in 2017 een- en- twintig jaar jong!

Behalve de reguliere zanglessen en de Estill trainingen biedt Song and Voice nog diverse andere activiteiten, zoals een Meisjes Koor, gemengde klassieke en lichte muziek en ook gemengd koor Divertimento.

Divertimento is hard aan het repeteren voor het komende Kerst Concert in december 2017 op vrijdag 22 december.

Wil je komen luisteren, neem dan contact op. Veel oude bekende maar ook zeer hedendaagse kerst liederen worden in meerstemmige zettingen met instrumentale begeleiding ten gehore gebracht.

 

Ben je ouder dan 18 en heb je na het luisteren van dit prachtige concert ook zin gekregen om mee te zingen? Wil je meer dan alleen musical? Wordt dan lid van Divertimento, het koor voor jong en oud, dames en heren, getrainde en minder getrainde stemmen. Niet alleen de zangers zijn divers maar ook het repertoire: pop, gospel, musical, nederlandstalig en klassiek.

Er is momenteel plaats voor tenoren en bassen en alten; neem contact op via mail of telefoon 0615000786.

Ons repertoire is zo divers dat het te breed is om op te noemen, maar we doen toch een poging, klassiek, Bach, Mozart, Handel, Vivaldi, maar ook golden oldies, Elvis, Beach Boys, Queen, hedendaags, Blof, Adele, gospel, Nederlandstalig. Eigenlijk voor elk wat wils.

Met minstens vier optredens in een jaar en vaak ook nog meedere gelegenheidsprogramma's (kerst, pasen e.d.) komen ook de presentatie-vaardigheden ruim aan bod.


Dus wil je zingen en swingen, kom dan een keer kijken op een muzikale dinsdagavond!

Tijdens de repetities wordt ook ruim aandacht geschonken aan stemtraining door onze vakkundige docente en dirigente.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.