Zingen is Passie - Zingen is vrijheid - Zingen met je hele hart, lijf en ziel!

Zingt u al een tijdje, dan weet u dat zingen heel erg leuk is. Maar wij weten, dat samen zingen nog veel leuker is! Wilt u dit ook ervaren, dan kunt u zich nu aansluiten bij een van de koren van Song and Voice.

Divertimento is een zeer gemengd en divers koor. Ons repertoire loopt van klassiek zoals Bach, Mozart, Faure tot pop, van jazz tot musical en van Nederlandstalige Close Harmony.

Musicalkoor Dreamgirls is een jong koor voor jonge mensen. Meiden en jongens tussen de 6 en 12 kunnen zich aansluiten om wekelijks het plezier te ervaren van samen zingen, dansen en acteren. Voor de jeugd is er de opstap naar het volwassen koor via het Girls Choir en Mixed Youth Choir waarin aandacht is voor klankleur, adem en stijl en muziektheorie.

Durf te dromen! Dromen van zang, zowel licht als klassiek, musical en pop. Durf mee te doen!

Dus ben jij tussen de 6-21, hou je van zingen en je stem en presentatie te verbeteren of wil je het gewoon een keer proberen?
Stuur dan nu een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat ons weten dat je komt!
Mis het niet!


Bent u al lid van een koor, en wilt u graag advies voor het verbeteren van de afzonderlijke stemmen of de gezamenlijke klankkleur, of speciale thema’s die binnen uw koor spelen, neem dan contact op en vraag naar de diverse mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een workshop, klankdag, thema-dag, training, of repertoire-beleving?

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.