Zingen is Passie - Zingen is vrijheid - Zingen met je hele hart, lijf en ziel!

Introductie Workshop

Datum en Kosten op aanvraag



SDC11328

Deze introductiedag is bedoeld voor iedereen die meer over de stem wil leren! Praktische oefeningen maar ook kennis maken met de anatomie van je stem. Hoe maak je de stem luider, hoe gebruik je je adem op deze en op meer vragen komen de antwoorden door praktisch bezig te zijn op deze dag.

 

 

Je maakt kennis met de 13 Figuren van Level Een en de 6 Kwaliteiten van Level Twee in een vogelvlucht.

Estill Voice is een innovatieve methode om stemmen te trainen voor alle leeftijden en voor elke willekeurige stijl.


Voor iedereen gemakkelijk aan te leren en maakt dat zelfs kinderen en volwassenen die nog nooit gezongen hebben gemakkelijk alle verschillende Figuren en Kwaliteiten kunnen produceren. De basis is, weten wat er fysiologisch en anatomisch gedaan moet worden om de diverse klanken te verkrijgen.

De cursus is toegankelijk voor iedereen die meer over de stem wil weten, ongeacht achtergrond; voor zangers, zangdocenten, acteurs, coaches, managers, trainers, sprekers, logopedisten, koordirigenten en koorzangers. Vooral veel voelen, zingen en plezier met je eigen stem staat deze dag voorop!



Trainer
Marleen van Dijk

CCI-CMT

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.