Zingen is Passie - Zingen is vrijheid - Zingen met je hele hart, lijf en ziel!

Charlotte Wessel Lead Vocal of the famous band Delain in Training with Marleen van Dijk;

Estill Voice training Level 2

 

Level 2

Data in 2018 zijn 9 en 10 juni inschrijving nu geopend!
Figuurcombinaties voor zes stemkwaliteiten

 

Foto EVTS2Het inspirerende vervolg op de Level 1.
In deze training leer je hoe je de figuren van Level One kunt combineren om de zes verschillende stemkwaliteiten te produceren: Speech, Falsetto, Sob, Twang, Opera en Belting. EVTS biedt een helder begrip van de eindeloze mogelijkheden van de stem. Ook als je nog nooit opera gezongen hebt leer je waaruit de kwaliteit is samengesteld en vervolgens hoe je dit zelf kunt produceren en beheersen.


Je bent niet langer gebonden aan je eigen stijl. Klassieke zangers leren volkomen gezond en veilig Belten en niet-klassieke zangers leren Opera zingen, met behulp van de heldere figuren en degelijke instructies van de trainers. Het is leuk en leerzaam te ontdekken dat de mogelijheden oneindig zijn!
Je leert hoe je de kwaliteiten kunt integreren in je eigen repertoire, hetzij pop, rock, musical, soul, jazz, klassiek of anders, en zelfs in het alledaagse spraakgebruik.

Gedurende de dag worden de kwaliteiten op een levendige en gezonde manier getraind, zowel in oefengroepen als in een open sessie, waarin gewerkt wordt met jouw eigen repertoire en/of teksten.
Trainer in EVT
Marleen van Dijk
CMT-CCI-TP

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.