Zingen is Passie - Zingen is vrijheid - Zingen met je hele hart, lijf en ziel!

Level 1

Figuren voor stemcontrole NIEUW! Data voor 2018 reeds bekend!

Nu geaccrediteerd voor Logopedisten 32 punten!


De data in 2018 zijn vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juni.

De Inschrijving is reeds open! Het aantal deelnemers is beperkt dus schrijf je nu snel in!


groepsfoto

Wil je meer leren over het mooiste instrument: de menselijke stem?

Kom dan naar de Estill Voice Training Level 1.

Deze cursus is geschikt voor zangers van alle soorten stijlen, koordirigenten, acteurs, dramadocenten, logopedisten, stemtrainers, professionele spreker en eenieder die zijn stem beter wil leren gebruiken op een veilige en gezonde manier. Het systeem laat je mogelijkheden ontwikkelen waarvan je niet eens wist dat je ze kon bereiken. Verbetering van de klank, grotere controle, meer vocale vrijheid, makkelijkere hoogte, meer dynamiek; het is binnen ieders bereik met deze training. Juist ook stempedagogen en logopedisten leren hoe de verschillende onderdelen in de praktijk gehanteerd kunnen worden om vocale problemen te voorkomen en op te lossen.

De deelnemers worden bewust gemaakt met het voelen, het begrijpen, het herkennen en beheersen van datgene wat je hoort en van jezelf kent.
Heldere presentaties, demonstraties, samen oefenen, uitgebreide voorbeelden en audio- en video fragmenten ondersteunen de persoonlijke aanpak van CCI-TP Marleen van Dijk. Uitleg van het systeem gaat per onderdeel en wordt enkele keren per dag afgewisseld met praktijksessies in de groep. Aan het einde van elke dag is er een open sessie waarbij je samen met de cursusinstructeur het geleerde toepast op een eigen song of tekst naar keuze. Studio VMC bevindt zich op een unieke en rustige locatie waar in de fijne ambiance een buitengewoon goede lunch geserveerd wordt die, evenals koffie en de thee inbegrepen is in de prijs.Trainer
Marleen van Dijk
CMT-CCI-TP

Voor meer informatie en kosten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2014. All Rights Reserved.