Zingen is Passie - Zingen is vrijheid - Zingen met je hele hart, lijf en ziel!

 

 

Advanced Estill

Wat wil je met Estill na de Level 1 en 2?

Volg de Advanced Training bij Song and Voice; meer leren, meer weten en meer ervaren!

We leggen de focus op complexiteit en combinaties van Figuren en Kwaliteiten welke in de hedendaagse performance en in pedagogische curriculum nodig zijn en gevraagd worden. Het gebruik van EVT in de diverse genres; musical theatre, klassiek, rock en pop en waaruit deze genres zijn opgebouwd. Ook worden er oplossingen geboden voor veel voorkomende stemproblemen en pathologiëen. Er wordt dieper ingegaan op het gebruik van het Voiceprint programma en op de begrippen akoestiek en perceptie. Er wordt ruim aandacht besteed aan individuele vaardigheden en het toepassen van de Figuren en Kwaliteiten en permutaties hiervan in muziek. Er wordt dieper ingegaan op het gebruik van het Voiceprint programma en op de begrippen akoestiek en perceptie.
Gedurende de dag zullen oplossingen voor veel voorkomende problemen worden gegeven en natuurlijk is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen en cases uit de eigen ervaring en praktijk voor te leggen aan de Course Instructor. Verder wordt gewerkt aan Belten en alle facetten daarvan en is er een speciaal subject: Dictie en Estill voor zangers, acteurs, sprekers en logopedisten. Deze dag is een prima manier om extra vaardigheden te ontwikkelen die nuttig zijn in de eigen uitvoerings- en/of lespraktijk. Ook is deze dag een Must voor iedereen die wil starten met het verdere Certificeringstraject. (CFP/CMT) zij die hun kennis en vaardigheden willen opfrissen en verdiepen als CMT, CMT-c of diegenen die hun CFP reeds in bezit hebben.Studio VMC is een unieke locatie met een rustige ambiance waar een uitstekende catering (uitstekende lunch, koffie, thee, fruit is inbegrepen in de cursusprijs!) Song and Voice zorgt dat alles erop gericht is dat ieder individueel zijn doel bereikt en inspiratie en enthousiasme gewaarborgd wordt.

Prijs op aanvraag.

Marleen van Dijk
CMT-CCI-TP

Prijs en flyer op aanvraag.
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Copyright © 2014. All Rights Reserved.